مشاوره حقوقی رایگان - فروش پارکینگ

باسلام و ضمن تشکر
اینجانب یه واحد آپارتمان واقع در فردیس مشکین دشت خریداری کردم که در مبایعه نامه دارای کد رهگیری پارکینگ قید شده ولی هنگام سند زدن پارکینگ نداشت، فروشنده هم میگه پارکینگ نمیدم الان از چه راهی پیگیر باشم لطفا راهنمایی بفرمایید ضمنا خیارات به استثنا خیار تدلیس ساقط گردیده

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . به نظر من ابتدابا ارسال اظهارنامه به طرف مقابل اعلام کنید که نسبت به تحویل پارکنیگ اقدام کنه و در غیر این صورت اقدام به طرح دادخواست الزام به انجام تعهد بنمایید تا دادگاه طرف مقابل را محکوم به تحویل آپارتمان بنماید.