مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با مغازه

با سلام بنده یک باب مغازه خریده ام در سال 92 به مبلغ 70 میلیون به مبلغ 25 میلیون تومان در روز عقد مبایعه نامه پرداخت کردم و مبلغ 45 میلیون یک فقره چک دادم که بعد از 3 ماه که طبق توافق مان بود ولی من
36 میلیون از این مبلغ چک را پرداخت کردم چک نزد فروشنده به صورت امانت تو مبایعه نامه هم قید شده است فروشنده چک بنده را برگشت زده و جلب منو گرفت به زندان رفتم که الان سند گذاشتم در اومد ولی مغازه تا به امروز تحویل من نداده هیچ مغازه از طرف فروشنده قبلی که به این فروشنده فروخته بوده دو باره فروختن شکایت بنده شکایت کردم به عنوان مال غیر فروخته قاضی قبول نکرد ولی رای داده که من میتونم شکایت تحویل مغازه را بکنم تا تحویل بگیرم ولی من میدونم که مغازه فروخته شده به کس دیگه آیا وکیلی هست که این پرونده را قبول کنه من حق وکالتش بهش چک بدم تا زمان تحویل مغازه هر جور ضمانت هم بخواهد من میدم بهش

پاسخ ها :

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

اولا کدام شهر هستید ثانیا با بنده تماس بگیرید 09171200012