مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

زوجه هستم سه ماه هست همسرم منو رها کرده و حاضر نشده بیاد دنبالم و همه جا گفته من قصد جدایی دارم و با آبروی من و خانوادم بازی کرده و در زمان زندگی با او سوء رفتار با من داشته و فحاشی و بددهنی میکرد و چندین پیامک تهدید و فحاشی از او دارم
چند روز دیگر دادگاه تمکین داریم من حاضر به برگشت هستم ولی تضمینی میخوام که بتونم به او اعتماد کنم میتونم در دادگاه وکالت نامه طلاق از ایشان بخواهم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مواردی که فرمودید را دردادگاه مطرح واز دادگاه درخواست بررسی دقیق نمایید،درصورت تایید صلاحیت زوج توسط دادگاه وهمچنین درخواست شما برای کارشناسی مسکن و اثاث البیت تهیه شده برای تمکین از جانب مرد و تایید شدن آنها توسط کارشناس رسمی دادگستری،معمولا رای برتمکین شما صادر میگردد که قابل اعتراض نیز میباشد.
پاسخ سوال دوم خیر است.مگر اینکه خود مرد شخصا به این درخواست شما
(وکالت طلاق)راضی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر مگر در خارج از دادگاه توافق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تضمین و ضمانت بستگی به توافقات شما دارد اما در نظر داشته باشید اگر در جلسه تمکین شرط و شروط برای بازگشت خود در نظر بگیرید به منزله عدم قصد تمکین و بازگشت به منزل مشترک است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.پیامک تهدید ارائه ودفاع کنید که امنیت جانی ندارید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
دادگاه نمیتونه برای شما وکالت در طلاق از اقا بگیره و شما باید به صورت مجزا در دفترخونه با ایشون توافق کنید.
در خصوص تمکین هم ایشون مکلف به تهیه منزل و اثاث البیت مناسب و در شان شما هستن. تو دادگاه به این نکته اشاره کنید.