مشاوره حقوقی رایگان - سود و خرج در توافقی 55و45 درصد چگونه تقسیم شود

من ودوستی مغازه جوشکاری و..زدیم باسرمایه اولیه برابر،باتلاقی 55 دوستم و45درصد من(بخاطرکاربلدی)
الان بحث مااینه که این مغازه مصارف مصرفی داره مثل سیم جوش و..
الان درپایان ماه بایدهزینه هاواجاره مغازه ازکل مبلغ دخل کم بشه بعدسود تقسیم بشه یانه
اول کل مبلغ دخل به نسبت تقسیم بشه بعدهزینه و..هم ب همین نسبت؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا کلیه هزینه ها کسر وسودمانده به نسبت توافق تقسیم میشود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بستگی به توافق دارد منتها در صورت عدم توافق هزینه ها از درآمد کسر و سپس باقی مانده به نسبت تقسیم می گردد