مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

با سلام و احترام
بنده میخواستم در کاری (مؤسسه آموزشی) با فردی شراکت مساوی داشته باشم، لذا برای محکم کاری و انجام اصولی قرارداد کتبی چه نکاتی باید رعایت کنم و حتما مد نظر قرار بدهم
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود به یک وکیل متخصص مراجعه تا قرارداد شما تنظیم گردد و به صرفه مطالب قید شده در این سایت هر چند می‌تواند کمک حال شما باشد ولی کافی نخواهد بود

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

قرارداد مشارکت را بصورت ثبتی با تبیین دقیق موضوع،درصد مشارکت،مسولیتهای قانونی،نحوه سود و زیان،انحلال،ابطال مشارکت و غیره...ترجیحا قراداد را وکیل براتون تنظیم کنه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد مشارکت را بصورت ثبتی تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد مناسبی در این خصوص تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای تنظیم قرارداد باید یک وکیل مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما توسط وکیل تنظیم شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرارداد مشارکت را با جزئیاتی مانند درصد مشارکت ،نحوه تقسیم سود و زیان ، مدت ، حل اختلاف و... تنظیم نمایید.