مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت و معارض

با سلام واحترام .در سال 97 زمینی به متراژ 200 متر از شخصی به نام الف به مبلغ 330 م خریدم که سند نداشت و فقط بیع نامه های قبلی و بنچاق داشت که به من تحویل شدو بابت ثمن ،چک هایی که از ایشان بابت طلبم داشتم به ایشان برگرداندم که کپی چک ها را دارم و اما مشاوره املاک درقسمت ثمن پرداخت به صورت نقدی قیدکرد.در زمین چند درخت کاشتم وقسمتی از زمین که مسقف بود و سه طرف دیوار داشت دیوار کشیدم ودرب نصب کردم که به عنوان انبار از آن استفاده کنم و لوازم مازادم را آنجا گذاشتم وهمسایه های آنجا گواه این موضوع هستند ،کسی که زمین را ازش خریدم سال 95 زمین را مورخ 1395/7/5 بملغ 190 م با پرداخت 4 فقره چک بانک سپه خرید و الان شخصی که قبلا با آقای الف قرارداد مشارکت کاری داشت مدعی شده که زمینی که شما از آقای الف خریدید متعلق به من هست و به رسید انتقال وجه اینترنتی مورخ 1395/7/20 به مبلغ 400 م به حساب بانک تجارت آقای الف که متن بابت خرید ملک بهاران خ امیر جنب گلستان 7 قید شده واریز شد و متن قرارداد کاری که با ایشان داشتند که بندی باعنوان مجموع دارایی ثابت شامل اموال منقول وغیر منقول داخل پرانتز زمین بهاران خ امیر گلستان 7 به مساحت 248 متر استناد کرده و مدعی است که آقای الف زمین را برای ایشان خریده وبه شما فروش مال غیر انجام داده است .آقای الف که ازشون زمین خریداری کردم در گلستان 7 دو پلاک زمین دیگر هم به متراژ270 متر و300 متر داردکه متاسفانه در حال حاضر بابت بدهکاری و ورشکستگی متواری هست .از شما بزرگواران سوال داشتم آیا باتوجه به اینکه متراژ زمین مورد ادعا در قرارداد با متراژ زمین بنده و مبلغی که ایشان واریز کردند هم دو برابرمبلغ خرید زمین توسط آقای الف هست و پول هم به حسابی واریز شد که حسابش متعلق به بانک دیگه ایی هست که اصلا چک های خرید زمین از این بانک پرداخت نشده.میتونه زمینم را به استناد تاریخ انتقال وجه و بند داخل قرارداد از من بگیره ؟ لطفا با توضیح مختصر راهنمایی بفرمایید.ممنونم از شما بزرگواران.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتواند البته اگر تاریخ انتقاد آن قبل از تاریخ مبایعه نامه شما باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که اسناد و مدارک مربوطه پیرامون موضوع مطروحه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرند.