مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو متوفی

با سلام و عرض ادب

پدر بنده خودرویی رو به صورت وکالتی به شخص الف فروختن و آن شخص در مدت مقرر نسبت به انتقال پلاک و سند به نام خودش اقدام نکرده و بعد از اتمام تاریخ وکالتنامه جهت تعویض پلاک ،ماشین رو به شکل تفویض به شخص ب فروخته. حالا پدرم فوت شدن و شخص ب از وراث میخواد بهش به صورت مستقیم وکالت فروش بدن

آیا این کارقانونی هست و عواقبی برای ما ندارد؟

ما قانونا باید سند ماشین که به اسم پدرم هست را به اسم‌چه کسی بزنیم؟

هزینه های مالیات بر ارث و عوارض و.... بر عهده کیست؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایشان باید دادخواست بدهد و شما را ملزم به تنظیم سند و فک پلاک کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تایید فروشنده به نفر سوم را بگیرید و انتقال دهید