مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب وسیله نقلیه

سلام، پدر بنده فوت شدن. موتوری که از ایشان مانده سند و برگه سبز ندارد. من استعلام کردم و متوجه شدم که برگه سبز قبلا صادر شده، اما انگار مفقود شده. در حال حاضر انحصار وراثت بابت موتور انجام نمیشود چون نیاز به سند دارد و ما هم قادر به دریافت مجدد آن نیستیم چون صاحب وسیله فوت شده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

باید اول بطرفیت ورثه طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا انحصار وراثت انجام بدهید تا ورثه مشخص بشوند و سپس با گرفتن وکالت نامه از همه ورثه ، برای گرفتن المثنی مدارک مالکیت موتور اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انحصار وراثت نموده و جهت اخذ سند المثنی اقدام نمایید