مشاوره حقوقی رایگان - هزینه رنگ پارکینگ

سلام و تشکر
در یک اپارتمان 10 واحدی 6 واحد یک پارکینگ دارد و 4 واحد 2 پارکینگ .هزینه رنگ پارکینگ به چه نسبتی انجام میشود .
البته فضای پارکینگ در دو طبقه با رمپها و مسیر عبور ماشینها حدود550 متر اما فضای اختصاصی هر پارکینگ 18 متر ایت که کلا میشود 14×18=252 متر
متشکر میشوم پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

عرف این است که هزینه‌ها به شکل مساوی بین مالکان تقسیم شود. اما گاهی ممکن است بخشی از قسمت مشاع ساختمان در استفاده یکی از مالکان باشد. در این صورت هزینه آن بخش به عهده‌ی کسی است که از آن استفاده می‌کند