مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه قبل از ادای دیون موروث

وارثان بعد از فوت موروث وقبل از پرداخت دیون موروث به قصد فرار از دین املاک موروث را بین خودشان بدوا تقسیم وسپس به احدی از وراث میفروشند اکنون بعد از چندین سال فروشندگان به مدیون بودن خویش در نزد داین اقرار مینمایند وگواهی اقرار را ثبت مینمایند که به طریق قانونی ادای دین شود اما خریدار املاک موروثی منکر مدیون بودن به داین است آیا با توضیحات فوق داین میتواند جهت ادای دین دادخواست ابطال اسناد املاک موروثی فروخته شده به وارث خریدارو منکر را بنمایدتا ادای دین به استناد اقرار فروشندگان املاک مذکور صورت بگیرد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر منظور از مدیون(متوفی است)،پاسخ مثبت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا اشخاص طلبکار می‌توانند درخواست ابطال انتقال را داشته باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این وضعیت طلبکاران متوفی میتوانند درخواست ابطال نقل و انتقالات صورت گرفته بین وراث را تقاضا کنند.