مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

با سلام و احترام . من کارمند خانم دانشگاه هستم و به بیماری صرع مبتلا می باشم. 23 سال سابقه کاری داشته و اکنون توان کار ندارم. بیمه من خدمات کشوریی میباشد. چگونه برای بازنشستگی اقدام کنم. سپاس

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

سلام
با آرزوی سلامتی برای شما
از طریق همان دانشگاه (واحد مربوطه) درخواست خود را مطرح کنید تا بررسی شود در صورت کسری سابقه یا عدم داشتن شرایط سنی شاید نیاز به اخذ نظریه کمیسیون پزشکی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست درخواست بدهید تا به کمیسیون پزشکی ارجاع داده شوید و بعد از تایید می‌توانید اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست دهید تا در کمیسیون پزشکی رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق دانشگاه درخواست خود را ارائه دهید. اگر چه وضعیت شما بایستی مورد تائید کمیسیون پزشکی قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه درخواست خود را پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پزشک متخصص مورد اعتماد دستگاه متبوع شما بیماری شما را تایید و موجبات بازنشستگی پیش از موعد را داشته باشد امکان‌پذیر است در غیر این صورت خیر

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق درخواست ارجاع به کمیسیون پزشکی.