مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم منزل پدری

سلام، دختری 20 ساله ام که ده ساله پدرم فوت کرده و در این مدت خانواده ام هیچ اقدامی برای فروش منزل و جدا کردن سهم هر نفر نکردند ، در حال حاضر هم بخاطر اینکه امكان داره بعد از مشخص کردن وضعیت منزل از هم جدا بشیم به شدت مخالفت میکنن، ایا راهی قانونی وجود داره تا این افراد ملزم به دادن سهم هرکس از منزل شوند؟ بنده چه اقدامی باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام بله
شما اول باید گواهی انحصار وراثت اخذ کنید
بعد به عنوان احد ازورثه واینکه ملک بین وراث مشاع هست دادخواست فروش سهم خود را بدید