مشاوره حقوقی رایگان - جابجای سند برای کسی دیگر

سلام خسته نباشید برادره منا چندوقت پیش به جرم مواد گرفتن و 20ماه حکم بریدن سند خونه را واسه یکی از بستگان گذاشتیم تا بیاید مرخصی حالا او در زندان است ما برای جابجای سند چه کار باید انجام دهیم باید برادرم تقاضای مرخصی بدهد لطفٱ راهنمایمان کنید ممنونم

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام باید تشریف برید اجرای احکام ضامن جدید با در دست داشتن سند مالکیت تقاضای ضمانت بدهد