مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

با سلام و عرض خسته نباشید حضور وکلای گرامی
در یک پروژه مشارکتی اگر مالک کل منافع حاصل از این مشارکت را بیع نماید بدون اطلاع مشارکت کننده آیا شریک میتواند بعنوان معامله فضولی دادخواست ارائه کند با این توضیح که مالک تا این زمان هیچ سهمی از سند اولیه ملک به نام مشارکت کننده انتقال نداده است و فقط مشارکت نامه وجود دارد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوای حقوقی و کیفری وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود