مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعتراض به رای تمکین

اعتراضی دارم نسبت به رای تمکین که شوهرم در حالی که نفقه نداده چندین ماه و مسکن در اختیار ندارد و بیماری جنسی داشتم و مدارک موجود میباشد و شاهد هم موجود هست که مورد شکنجه قرار گرفتم و صاحب خانه هم شاهد و نامه دارم که قرارداد نداشته خانه و استرداد جهیزیه کردم و و بر ادعای دروغ که یک سال در منزل نبوده ام و مدارک کافی داشته ام قاضی بدون توجه به حرف و مدارک بنده رای به تمکین بنده داده و درخواست اعتراض به رای را دارم طبق مدارک و شواهدی که دارم.

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

سلام شما به این نکته اشاره بفرمایین که با توجه به عدم تهیه مقدمات تمکین امکان تمکین وجود نداشته وگر نه حاضر به تمکین میباشین و شهود و مدارک خود را ارایه بفرمایید

علي  شادمان

علي شادمان :

با سلام شما بهتره این ایراد رو بگیرین که چون مقدمات تمکین فراهم نیست بنابرین امکان تمکین نبوده برای تمکین شوهر باید منزل مناسب با کلیه امکانات رفاهی و خوراک و پوشاک تهیه بکنند واسترداد جهیزیه ربطی به موضوع نداره و جهیزیه به عنوان هبه هستش و خانم هر گونه دخل و تصرفی در اموال خودش میتونه بکنه