مشاوره حقوقی رایگان - تخلف هیأت تصفیه تعاونی مسکن

با سلام به وکلای محترم ، پدر مرحوم بنده سهامدار شرکت تعاونی ... بوده که تعاونی مزبور در سال 68 تعاونی مسکن مقداری پول بابت خرید وساخت منزل مسکونی از سهامداران اخذ کردند که بعد از یکسال کل پروژه کلاهبرداری از کار درآمد و سهامداران همگی متضرر شدند ولی خوشبختانه دادگاه انقلاب رای به سهامداران داد و مقداری از پروژه به روسای تعاونی برگشت داده شد ولی به سهامداران مبلغی پرداخت نشد از آن سال تاکنون تعاونی هیچ کاری برای بثمر نشاندن این پروژه انجام ندادند وبعلت عدم کارایی تعاونی منحل و امور کار به هیئت تصفیه واگذار شد و هیئت تصفیه هم حدود ده ساله که موفق به انجام کاری نمیشود و سهامداران 34ساله که اسیر و سرگردان این پروژه هستند، راهکار قانونی برای این معضل ما چیه ؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سهامداران باید با هم هماهنگ شوند و وکیل بگیرند من الان چون از وضعیت شرکت مذکور خبر ندارم هیچ کمکی نمی توانم بکنم