مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ودیعه از موجر

سلام ،واسه مابقی ودیعه که 95میلیون می‌باشد شورای حل اختلاف هم رفتم و موجر گفت که خالی کن پولو میدم اعضای شورا هم گفت بریز تو حساب دادگاه وکلید رو تحویل بگیر از ما ولی موجر قبول نکرد و عدم زد و پرونده تا 10روز تجدید نظر شد من چکار کنم حتما باید برم مطالبه ی وجه کنم تا به ودیعه م برسم یا خالی کنم چون 20روز گذشته از انقضا تورو خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

رحیم سلطانی

جناب آقای رحیم سلطانی :

باسلام
جای نگرانی نیست شما زمانی تخلیه مینمایید که ودیعه به حساب خودتان یا دادگستری واریز گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا ملک را تخلیه نکرده اید برای مطالبه ودیعه نمی توانید اقدام نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

همزمان با تخلیه می توانید ودیعه را دریافت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به قرارداد دارد.میتوانید تخلیه نکنید تا پول ودیعه را بدهد.درصورتی که تخلیه کردید باید دادخواست مطالبه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موجر دادخواست تخلیه داده باشد تا پول پیش را کامل پرداخت نکند نمی تواند دستور تخلیه بگیرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما تازمانی که موجر ودیعه را بحساب دادگستری نریخته تخلیه نکنید ضرر و خسارات برعهده موجر است نه شما چون او‌ موجب تاخیر شده

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

شما یه اظهارنامه از طریق دفترخدمات قصایی به موجر بفرستین که خونه روخالی کردم و ظرف 24 ساعت جهت تحویل کلید و پرداخت ودیعه دربنگاه حاضر شین وگرنه از طریق مرجع قضائی اقدام میکنم

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شما زمانی تخلیه مینمایید که ودیعه به حساب خودتان یا دادگستری واریز گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مشخص نکردید که اقدام قانونی توسط موجر بوده یا شما که به شورا مراجعه کردید بسته به مورد موضوع فرق میکند اگر موجر برای تخلیه کرده باید پول را در صندوق دادگستری بریزد تا حکم تخلیه بگیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر موجب درخواست تخلیه داده باشد باید پول ودیعه را به صندوق دادگستری بریزد تا شما تخلیه کنید و اگر شما درخواست تخلیه داده باشید شما باید کلید را تحویل دهید و بعد درخواست مطالبه مبلغ ودیعه کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

شما کلید را به شورا تحویل دهید و درخواست مطالبه مابقی ودیعه را بنمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

طی اظهارنامه به موجر اعلام کنید که آماده تخلیه هستید . البته اطلاع از مفاد دادنامه شورای حل اختلاف برای پاسخ دقیق مورد نیاز است

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام. زمانی تخلیه کنید که پول به حساب شما واریز گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موجر مکلف است که ودیعه را به حساب دادگستری واریز کند تا شما اقدام به تخلیه کنید. در حکم تخلیه و دستور تخلیه تا زمانی که موجر ودیعه را به حساب دادگستری واریز نکند اجرای تخلیه ملک صورت نخواهد گرفت.