مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ودیعه از موجر

سلام، وقت بخیر. در آپارتمانی به مدت 3 سال مستاجر بودیم و روزی که خونه رو تحویل گرفتیم صاحب خونه همه جا رو چک کرد. لامپ ها و وضعیت دیوارها و حتی خودش هم از وضعیتی که مستاجر قبلی به جا گذاشته است، ناراحت بود و امسال 3 روز مانده به قرارداد به ما اعلام کرد که میخواهد اجاره رو 3 برابر کند. ما هم خونه ی جدید پیدا کردیم و در این سه روز جمع کردیم و دقیقا روز تموم شدن قرارداد رفتیم. خونه رو کامل اومد چک کرد و هیچ ایرادی نگرفت و کلید رو تحویل گرفت و اجاره نامه رو پیدا نکرد که به ما پس بدهد. چون چند روز دست خودش بود و از 7 تومن ودیعه 3.500 به ما برگردوند و گفت دست من خالی هست و بر میگردونم. 20 روز بعد مبلغ 2 میلیون واریز کرد و گفت باقی رو بعد از آمدن قبض پسماند و برق برمیگردونم. بعد از 37 روز از روز تخلیه، مبلغ 540 هزار تومن پسماند و 10 هزار تومن برق رو کسر کرد که باید 950 هزار تومن بر میگردوند اما 400 تومن فقط واریز کرد. دلیل رو جویا شدیم و گفت من خونه رو رنگ آمیزی کردم و مبلغ 500 هزارتومن بابت رنگ کسر کردم. در حالی که ما 37 روز هست اون جا رو تخلیه کردیم و اصلا رنگ آمیزی اون خونه به ما مربوط نیست و خسارتی هم نزدیم و خودش چک کرد. حالا میخواهم بدونم از دست من چه کاری بر می آید که 500 هزار تومن باقی رو پس بگیرم و یا شده بابت آن به شورای حل اختلاف مراجعه کنم و حتی دیرکرد بازگشت پول هم بگیرم؟ میدونم پول ناچیزی هست اما نمیخواهم بگذارم به راحتی حق من رو بخورند. با توجه به این که باردارم و شرایط سختی دارم.

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
دادخواست مطالبه به شورای اختلاف بدهید

بی تا موسایی

بی تا موسایی :

سلام.سعی کنید با توافق و سازش پول خود را پس بگیرید در غیر اینصورت به شورای حل اختلاف مراجعه کنید