مشاوره حقوقی رایگان - حق خروج از کشور زوجه

با سلام
در صورت درج حق خروج از کشور زوجه در عقدنامه به صورت وکالت بلاعزل آیا بازهم امکان جلوگیری از خروج زوجه توسط زوج امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرط ضمن عقد گردیده باشد امکان جلوگیری وجود نداشت چون شما در ضمن عقد نکاح که عقد لازم است شرط را منعقد نموده‌اید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

ممکن است درج این وکالت در عقد نامه را ارگان مربوطه قبول نکنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خروج از کشور باید پاسپورت داشته باشید.
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
عقد وکالت اگر در عقد دائم درج شود، لازم است و زوج نمی تواند از وکالت خود انصراف دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکالت بلاعزل است و شما میتوانید از کشور خارج شوید و شوهر شما نمیتواند ممانعتی در این خصوص داشته باشند.