مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام نوزاد

سلام اسم نوزاد 50 روزه من محمد است میتونم به آیکان تغییرش بدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه شود و در صورت عدم پذیرش باید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید
اگر ثبت احوال قبول نکرد باید دادخواست بدهید.
توجه داشته باشید که به راحتی قبول نمی کنند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید.اسامی مذهبی توفیق کمتری دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی برای تغییر نام شما باید دلیل داشته باشید و در دادگاه دادخواست اقامه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
احتمال پذیرش کم است.
برای تغییر نام ابتدا باید درخواست خود را در ثبت احوال مطرح کنید و اگر ثبت احوال قبول نکرد، در دادگاه حقوقی دادخواست تغییر نام بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان‌پذیر است بنابراین میتوانید ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام کنید و در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال اقدام به طرح دعوی مبنی بر تغییر نام کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا دراین مورد نتیجه ای ندارد.