مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تمکین

درود فراوان.برای حکم قطعی تمکین اجرائیه ثبت کردم و ابلاغیه اومد که در فلان تاریخ در شعبه اجرای احکام به همراه زوجه حضور داشته باشیم.مگه خانوم نباید ظرف ده روز حکم را اجرا کند؟من در اون تاریخ واقعا نمیتونم برم شعبه اجرای احکام.اگه نرم مشکلی پیش میاد؟اگه نرم چی میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید لایحه ارسال کنید معمولا اجرای حکم تمکین بین قضات اختلافی لست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تاریخ مقرر حاضر شوید
می توانید روز قبل حاضر شوید و عذر موجه خود را اعلام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اختلاف رویه در اجرای حکم تمکین وجود دارد. بهتر است روز قبل به اجرای احکام مراجعه کنید و عدم توانایی شما مبنی بر حضور را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

روز قبل از آن مراجعه و پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به شعبه اجرا مراجعه نمایید
باید عدم تمکین زوجه احراز گردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ممکن است زوجه نسبت به تمکین اعلام آمادگی داشته اند ، در هر حال علت را حضورا جویا شوید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جهت درج اظهارات طرفین درصورتمجلس وخصوصا زوجه میباشد تا معلوم شود که آیا حاضر به اجرای رای میباشد یا خیر.
بهتراست حاضر شوید یا وکیل بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری در خونه را باز کنی شیرینی بخری از خانم و دادورز و همراهان پذیرایی کنی یا اینکه درخواست کنی که روز بعد انجام شود