مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

باسلام
ما سه خواهر وسه برادریم بدون خبر از پنج فرزند پدرم یک ملک نه قولنامه هست نه سند شش دانگ یک قطعه زمین در روستا هست (جای خرمن) در سن 95ساله به فرزند بزرگش داده اونم در خانه میان خودشان یک کاغذ نوشتن و چند نفر شاهد در خانه امضا کردند وشواهد دادند. آیا ما میتوانیم ادعا کنیم و حق مان را بگیریم در ضمن پدرم در قید حیات اصلا خبری از این چیزا نبودیم بعد فوت پدرم مطلع شدیم ٱیا ما از چه راهی میتوانیم پس بگیرم

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

باسلام و درود
باید قولنامه بررسی شود و اگر جعل باشد امکان پیگیری هست.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به سن پدر شما ، اگر حجر پدر شما اثبات گردد قرارداد باطل است