مشاوره حقوقی رایگان - ارث

درود برشما پدرم بیسواد بودن و فوت کردن ده سال پیش پدرم میخواست خانه ای رو به نام برادرم کنه اما برادرم سواستفاده کرد و بجاش برای یه زمین باارزش از پدرم امضا گرفتن شاهدش دوتا از خواهرام بودن که کم سوادن و اوناهم متوجه نبودن چه چیزی رو امضا زدن الان بعد ده سال همگی متوجه این موضوع شدیم ایا راهی هست برای ابطال سند؟برادرم میگه اشتباهی به نامم شده اما حاضر نیست ملک رو برگردونه. ضمن اینکه همه اسناد املاک پدرم دست ایشونه و سندهارو نمیدن ایا برای این موضوع میشه شکایت کرد؟
نمیخوایم کار به دعوی تقسیم ترکه و مزایده برسه . فقط میخوایم سندهارو بده و اون زمین رو به نام مادرم بزنه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام بله موضوع قابلیت طرح دعوی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دادخواست حقوقی
وجود دارد