مشاوره حقوقی رایگان - دزدی تهدید

سلام از من سرقت شده النگو وطرف هم گفت اگه بری جای بگی یا شکایت کنی فیلم تو پخش می کنم وبه خانواده‌ات آسیب میزنم و متاسفانه اونجای که از من سرقت شده دوربینی وجود نداشته تنها چیزی که دارم طرف به من پیام داده طلاها پیش منه 50 میلیون بده طلاهاتو بدم واز این موضوع به کسی چیزی بگم به خانواده ام آسیب میزنه طرف با من دشمنی داشت بعد این آقا سابقه کیفری داره 8 سال زندان بوده وحکم اعدام هم داشته ولی اف شده الان من این و میتونم متهم کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به استنادپیامهای که براتون فرستاده میتوانیدازوی شاکی وادعای خودرااثبات نمایید