مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی آپارتمان

سلام
مالک یک آپارتمان در ساختمانی که ما هم در آپارتمان دیگری در آن زندگی میکنیم در حال بازسازی است و برای این که آشپزخانه خود را اوپن کند اقدام به بریدن بادبند زلزله دیوار بین آشپزخانه و هال آپارتمان نموده است .
آیا مجاز به اینکار است ؟ اگر نیست چگونه و به کجا باید شکایت کنیم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

سلام و عرض ادب . خیر . تماس بگیرید تا دقیق راهنماییتون کنم.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید موضوع کارشناسی گردد
و شما باید به شهرداری مراجعه و اعتراض نمایید تا ملک توسط کارشناس مورد بازدید قرار بگیرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر مجاز نمی‌باشند از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این سوال را باید از کارشناس رسمی دادگستری در رشته مهندسی عمران یا شهرداری یا سازمان نظام مهندسی بپرسید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق سامانه شهرداری اینترنتی شکایت شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر از طریق بازرس شهرداری و بازدید ایشان پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برخلاف اصول معماری و شهرسازی اقدام نموده از طریق شهرداری معترض شوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید تا در دادگاه رسیدگی شود بسیار خطرناک است