مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

باسلام و خسته نباشین. بنده طبق فاکتورهای موجود زمین پدرم راساختم. و وکالت شش دانگ تام بلاعزل از ایشان گرفتم. حالا 3 دانگ از زمین را میخواهم بزنم به اسم خودم. چون از بانک وام گرفته بودیم برای ساخت. بانک گفته یک قولنامه تنظیم کن بیاور. حالا خواستم بدونم ایا من با وکالت نامه تام می تونم یک قولنامه تنظیم کنم و در قولنامه خودم به خودم 3 دانگ انتقال بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن قولنامه و محتوای وکالت دارد باید بررسی شود تا راهنمایی شوید