مشاوره حقوقی رایگان - معاملات در املاک مشاع

سلام.من 4هکتار زمین زراعی از مالک نسق به نام‌ خریداری کردم و وکالت بلاعزل تام گرفتم جهت نقل و انتقال نسق به نام خودم متاسفانه فروشنده دو روز قبل از معامله به یک شخص عادی و غیر حقوقی وکالت داده جهت گرفتن خسارات وارده از جانب شرکت نفت و کلیه دوائر دولتی با حق انتخاب وکیل و مجددا در دفترخانه سوء استفاده شده و خسارت را در صورت اخذ نصف وکیل و نصف مالک و مجددا مالک حق عزل وکیل را ندارد اما وکیل در صورتی که مالک خود بصورت مستقیم ادعایی به شرکت نفت و دیگر ادارات جهت اخذ هرگونه خسارتی که ب زمین ایشون وارد میشود را ادعا کند وکیل حق عزل وکلای مالک رادارد ... اکنون میخواستم بدونم با خریدن کلیه زمینهای مالک توسط بنده آیا این حق رادارم تا وکالتنامه را باطل کنم ...

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرونده نیاز به بررسی دارد. از مشاوره های تلفنی استفاده کنید .
موکل حق عزل وکیل را خواهد داشت .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر چون مالک این اختیار را ندارد شما هم ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالتنامه بلاعزل را نمی‌توان ابطال کرد مگر با شرایطی

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سوال شمانیا به بررسی دارد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

دصورتی که در موقع خرید مالک سابق علاوه بر مالکیت عین کلیه حق و حقوق خود از املاک خود که شامل خسارت نیز میشود به شما واگذار کند شما میتوانید شخصا جهت مطالبه خسارت اقدام نمایید و مس از اقدام موضوع وکالت ایشان منتفی و کان لم یکن میگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

باسلام: بنده متوجه مشکل شما نشدم لطفا مجددا درخواستان را ثبت کنید و کاملا موضوع را تشریح نمائید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
نيازمند مشاوره تلفني است تا بتوان پاسخ دقيق و بهتري داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه وکالت بلاعزل قابلیت ابطال ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی باید مفاد وکالت نامه و جزییات موضوع
بررسی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید پرونده بررسی شود که در دیوان عدالت اداری طرح دعوی شود یا محاکم حقوقی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع از مشاوره تلفنی بهره مند شوید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پاسخ دقیق نیاز به بررسی مدارک دارد ولیکن بنحو کلی وکالت بلاعزل قابلیت ابطال ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر از آنجایی که مالک این اختیار را ندارد شما هم ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا قابل ابطال نمی باشد تحت شرایطی بستگی به نوع وکالت می توانید اقدام نمایید