مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه بانکی

سلام

آیا میشه از کسی وکالتنامه ای گرفت در خصوص حساب بانکی با این مضمون که من به عنوان وکیل اجازه دارم ضمن دسترسی به حساب موکل، تمامی خدمات بانکی رو دریافت کنم و موکل حق هیچگونه دخل و تصرف، انجام تراکنش های بانکی و موارد مشابه رو نداشته باشه (حداقل در یک بازه زمانی مشخص مثلا یکسال)؟
یعنی صاحب حساب تا یکسال نتونه دست به حسابش بزنه

پاسخ ها :

محمد طاهری

محمد طاهری :

بلي جواب بخش اول . خير جواب بخش دوم. ضمنا در بعضي موارد پوبشويي مي باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر صاحب حساب ( موکل ) در هر زمان که بخواهد میتواند هر مبلغی که بخواهد برداشت نماید یا حساب را ببندد یا ..

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در قانون قطعا وکالت در امری داده می شود که خود موکل هم قادر به انجام ان امر باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بانک مورد نظر بپرسید . از لحاظ حقوقی ایرا ی ندارد ولی ممکن است بانک نپذیرد چرا که امکان سو استفاده از حساب وجود دارد .