مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد تحویل کابیت

سلام. طی قراردادی که با کابینت کار داشتم قرار شد 15روزه تحویل بده. بعد دوماه کابینت رو آورده ونصب کرده و مبلغ کل کار46میلیون شد. 36گرفت و10تومن موند وطبق قرارداد میبایستم دوماه بعد بدمشون اما چون دوماه ما میشد بعد سال پیله کرد که باید قبل سال تسویه کنید. از ما نه.و کار روتعطیل کرد و6ماه بعد اومد که بیاد صفحه روشونو نصب کنه منم باهاش طی کرده بودم اگه برید ممکنه برم دنبال نفر دیگر. خلاصه 3ماه صبر کردم وخودم نصبشون کردم. الان کارمون به شوراکشیده شده. کارشناس آوردیم 10تومن بیشتر کار رو تایید کرده. میخوام درخواست کارشناس دادگاه بدم اینجوری گفتن که تامین دلیل بیارم. فقط میخوام بدونم کارشناسی میاد طبق چه نرخی خسارت دورکرد من رو حساب میکنه. ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کارشناس رسمی تامین دلیل طبق آنچه که در دادخواست تامین دلیل ذکر شده است مبلغ برآورد کار انجام شده را تعیین خواهد کرد
و تعیین خسارت تاخیر بر عهده دادگاه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس نظر خودش را می دهد ما از ذهن و محاسبه کارشناس خبر نداریم

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نظر کارشناس و اوضاع و احوال پرونده مهم است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع تخصصی است وخود کارشناس براساس رقم می زند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است. شایسته است پرسش خود را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف و واضح بیان کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص مستحضر باشید ابتدا می‌بایست تامین دلیل انجام شود تا قیمت مشخص شود