مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین سازمان بیمه تامین اجتماعی از رای قطعی وزارت کار

با سلام و وقت بخیر
بنده از شرکتی که در ان مشغول به کار بودم به دلیل کسر مبلغ بیمه از حقوق و رد نکردن سابقه بیمه شکایت کردم و سابقه 14 ماه بنده توسط دادگاه وزارت کار به صورت قطعی تشخیص داده شد و کارفرما محکوم شد، با توجه به اینکه در حکم تاریخ سابقه بنده با کارفرما به صورت دقیق قید شده ؛ زمانی که جهت احراز سابقه به سازمان تامین اجتماعی شعبه 6 مراجعه نمودم اعلام داشتند که حکم دادگاه برای این سازمان قابل استناد نیست و نامه ای صادر کردند که دقیقا همان اطلاعات ذکر شده در حکم را از کارفرما باید دریافت نمایم. با توجه به اینکه یقین دارم کارفرما همکاری نخواهد نمود و این امر فقط اخلال در روند پیگیری احراز سابقه بنده می باشد ایا میتوانم نزد دیوان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است
باید از رای محاکم قضایی و شبه قضایی تمکین کند…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام آرای هیات حل اختلاف کار اگر اجرا نشود توسط اداره اجرای احکام دادگستری قابلیت اجرا دارد تشریف ببرید اونجا تا سازمان را اجبار به انجام کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اجراییه حکم اداره کار را بگیرید و از دادگاه اجرای حکم را پیگیری کنید