مشاوره حقوقی رایگان - دیه

درود. اگر شخصی دیه سنگین مثلاً 600 ملیون بدهکار باشد آیا میتوان همه رو قسط بندی کرد باید نصفش رو پرداخت کرد این جور دیه امکان قسط بندی کامل هست؟؟؟
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. میزان و مقدار مبلغ پرداختی دیه با نظر قاضی و توان محکوم علیه تعیین می شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوان دارخواست اعسارداد. قبول ومیزان اقساط آن باتوجه به توان مالی شما وبه تشخیص دادگاه است. که قابل اعتراض نیز میباشد.