مشاوره حقوقی رایگان - مهريه-توقيف اموال-استعلام ملك ثبت شده در اداره ثبت اسناد و املاك

با عرض سلام و احترام، بنده خانمي هستم كه 3سال و6 ماهی هست دارم از شوهرم جدا ميشم و بمدت 2سال هست كه مهرم را به اجرا گذاشتم و ملكي ازشوهرم را كه از پدر فوت شده اش بهش ارث رسيده را به دادگاه معرفي نمودم ولي شوهرم با اينكه خيلي خسيس وب خيله خيلي كم بكسي يك قرون كمك كنه و ميبخشه و قرض ميده و حالا با دادن يك برگه كپي قولنامه(مبايعه نامه)دستي بادستخط خودش به قاضي دادگاه ادعا ميكنه در فلان سال كه الان ميشه 15سال پيش، يعني2سال بعد از فوت پدرش، اين ملك را به خواهرش فروخته و نام و فاميلي و تاريخ فروش و امضاي خودش و خواهرش بوده و اصلا از اثرانگشت خواهر و بردار هم خبري نبود و فقط نام و فاميلي و تاريخ و مهر و امضاي رئيس شوراي محل زير آن زده و كپي مهر شورا هم كه يك نيم دايره خيلي كم رنگ و بدون مشخص بودن متن مهر، زيرپاي نوشته، بود و اصلا ثمن معامله هم نوشته نبود و قاضي دادگاه با شنيدن حرفهاي من و شوهرم، دستور استعلام ملك به اداره ثبت اسناد و املاك زد كه مشخص بشه مالك اصلي ملك كيه! حالا سئوالاتم اينه ١-آيا امكان دارد اين قولنامه(مبايعه نامه)دستي، جعلي و ساختگي باشه؟ ٢-بفرض اين قولنامه(مبايعه نامه)دستي صحت داشته باشه آيا در دادگاه و براي استعلام ملك در اداره ثبت اسناد و املاك، اين قولنامه(مبايعه نامه)دستی اعتبار و ارزشی داره؟ ٣-آيا در اداره ثبت اسناد و املاك، اطلاعات ثبت شده برای اشخاص در اين مواقع، قابل تغيير و ويرايش است؟ ٤-بفرض ملك بنام شوهرم باشد، آيا شوهرم ميتواند در اداره ثبت اسناد و املاك شهر سكونتمون پارتي بازي نمايد؟ مثلا دوستي،آشنايي داشته باشه تا با زيرميزي (رشوه،باج) به كارمندان آن اداره پيشنهاد بده كه استعلام ساختگي و جعلي و قلابي مبني بر اينكه ملك با يك تاريخ قبل از تاريخ به اجرا گذاشتن مهريه بنام خواهرش بزنند و تحويل دادگاه بدهند؟ ٥-دادگاه از كجاميفهمد برگه ي استعلام از ملك ثبت شده در اداره ثبت اسناد و املاك ساختگي و جعلي نيست؟ باسپاس و احترام

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

سلام اگه فکر میکنین که جعلی هست که به احتمال زیاد همینطوره میتونین ادعای جعل بکنین تا به کارشناسی ارجاع بشه در خصوص استعلام هم اصل بر صحت هستش مگر اینکه شما ایراد بگیرین و ادعا کنین که طرف تبانی کرده ...ولی نظر به عدم قید پول در قولنامه بنظر اون قولنامه صوری بوده و به قصد فرار از دین تنظیم شده ..در صورت نیاز تماس بگیرین 09120218550