مشاوره حقوقی رایگان - غیبت غیر موجه کارمند

سلام من کارمند بانکم و نیروی رسمی.سه روز استعلاجی داشتم و چون نصف شب رفتم دکتر به رییس اطلاع نداده بودم ولی به همکارم گفتم که به رییس بگه و اونم ابتدای صبح روز اول مرخصیم به رییس گفته ولی با این وجود ، رییس نامه غیبت غیرموجه برام زده و به دروغ گفته ایشون قبلا هم بدون اطلاع مرخصی استعلاجی رفتن و نامه رو به مدیریت فرستاده و اونا هم در پاسخ نامه زدن و توبیخ کتبی درج در پرونده زدن ،آیا با وجود اینکه همکارم اطلاع داده بوده میتونم برم شکایت کنم و اگه میتونم شکایت کنم میشه بفرمایین از چه شخصی باید شکایت بشه رییس یا مدیریت یا هر دو؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله این موضوع قابل پیگیری و قابل اعتراض میباشد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. کواهی استراحت پزشکی دریافت کنید وبه استناد اون وسوابق بیماری مجددا درخواست بررسی کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بی خیال مرد باید در طول دوره خدمتش چند تا هم توبیخی داشته باشه