مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سند عادی جعلی

سلام
شخصی با همدستی چند نَفَر اقدام به نوشتن قراردادی كردند كه در ان كسی را از ما طلبكار و كس ديگری را ضامن و كس ديگری را داور مشخص كرده و ضمن امضای قرارداد توسط خودشون از طرف ما هم به عنوان بدهكار امضا كردند
بعد رفتند طبق همون قرارداد از داوری كه همدستشونه رای گرفتند بر عليه ما
و نهايتا در اجرای احكام اونو به اجرا گذاشتند
ما هم دادخواست جعل داديم و برای تامين دليل
از روی كپی قرارداد نظر كارشناسی گرفتيم كه امضا از ما نيست
الان دادگاه برای دادرسی اصل قرارداد رو از ما میخواد
ما هم طبق ماده ٢٠٩ و ٢٢٠ گفتيم كسی كه از قرارداد استفاده می كنه و مصر به اونه بايد اصلشو تسليم كنه
دادگاه هم زير بار حرف ما نميره
چكار كنيم
ممنون از پاسخی كه می دهيد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ابطال رای داور به لحاظ جرم جعل رو در موعد قانونی بخواهید و اعلام کنید تا کارشناس اقدام به بررسی از روی کپی بکنه .