مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت تعویضی بودن کف صندوق

کف صندوق تعویض بشه مشکلی برای نقل و انتقال هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در مراکز تعویض پلاک گاها امکان بروز مشکل وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است تعویض پلاک انجام نشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم پرسش حقوقی نمی‌باشد �ا احتمالاً ایجاد مشکل می‌شود به طرز پاسخ دقیق خود را از کارشناس تعویض پلاک استعلام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه شماره بدنه صدمه نبیند مشکلی ندارد اما غیر این باید از راهور اجازه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمال عدم نقل و انتقال وجود دارد بهتتر است به یک مرکز تعویض پلاک مراجعه نمایید و کارشناسی که خودرو را بازدید می‌نماید ماشین شما را نیز بررسی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید تا خودرو مورد کارشناسی قرار گیرد تا معلوم شود که اشکالی در نقل و انتقال وجود دارد یا وجود ندارد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

کف صندوق بعضی از خودروها شماره هایی هستش که مهمه شما اینو از کارشناس راهور یا افسر آگاهی بپرسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید.