مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه کلانتری

با سلام
طی دعوایی ک با یکی از همسایه ها داشتیم ایشون مدعی شده ک از من تو گوشی خورده با اینکه نه شاهدی داره و نه اثری از زد وخورده ست الان برای من برگه احضاریه از کلانتری اومده بار اول نرفتم برایبار دوم احضاریه اومده از کلانتری میخواستم بینم اگر اینبار هم حضور پیدا نکنم چه اتفاقی میوفته ؟ایا میتونه حکم جلبمو بگیره یا باید بره دادگاه شکایت کنه

پاسخ ها :

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

در صورت عدم حضور در کلانتری و عدم حضور در دادسرا برای تفهیم اتهام ممکن است جلب شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است حکم جلب بگیره.
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما حضور پیدا کنید و دفاع نمایید و نگران نباشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما شکواییه به دادسرا داده برو پاسخ بده بگو من نزدم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع قضایی امکان جلب به دادرسی وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان صدور حکم جلب وجود دارد حاضر شوید و انکار کنید