مشاوره حقوقی رایگان - سلام . حکم جلب شوهرم صادر شده چکار کنم

ما یه سری درب و پنجره پارسال سفارش دادیم که کل هزینه 34میلیون و500هزاربود وما 30میلیون رو پرداخت کردیم و مابقیش موند تا زمان تحویل درب و پنجره پرداخت کنیم .ولی متاسفانه درب و پنجره ساز پیام داد که یا تسویه حساب کن یا درب و پنجره ها رو میفروشم.ماهم برای تسویه حساب رفتیم .ایشان نه تنها درب و پنجره رو نداد با شوهرم گلاویزشد وخودش واقوامش شوهرم رو کتک زدن وبه من شوهرم فحاشی کردن.من ازش شکایت کردم چون شاهدم فقط شوهرم بود محکوم شدم .حال ایشان گواهی پزشکی و شاهد آورده وحکم جلب شوهرم رو گرفته در حالیکه شوهرم شاید یه سیلی متوسط بهش زد که هیچیش هم نشد.تورو خدا راهنمائیم کنید چکارکنم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مدارک رویت شود. حکم جلب شاید صرفا بابت حضور درجلسات رسیدگی باشد.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.پاسخ به این سوال نیازمندملاحظه مدارک وکپی پرونده است.