مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وجه توسط شاکی

عرض ادب

مدتی پیش بنده در خیابون با شخصی دعوام شد و ایشون رو با سوئیچ ماشین زدم یذره اندازه نوک سوزن دستش خون اومد . رفت شکایت کرد. و ابلاغ اومد و 5 روز مهلت جهت گذاشتن پروانه کسب به مهلت 5 روز . در غیر اینصورت حکم جلب صادر میشه .
ما فرداش رفتیم با کلی عذرخواهی و افراد نزدیکانش رضایت گرفتیم و قرار شد فرداش بیاد رضایت بده .
فرداش زنگ زدیم گفت کار فوری پیش اومده یه هفته دیگ بریم .
یه هفته دیگه زنگ زدم گفت کرونا گرفتم ده روز دیگه بریم و خلاصه یک ماه گذشت و حکم جلب من صادر شد .
از کلانتری زنگ زدن گفتن بیا . رفتم رئیس کلانتری با طرف دست به یکی کردن گفتن همینجا 15 میلیون بده رضایت بدیم . و الا بازداشتی ( من چون سابقه نداشتم ترسیدم و 10 تومن تو حسابم بود دادم و 5 تومن رو هم تا یه هفته جور کردم دادم )
بابت 15 تومن هیچ رسیدی به من ندادند . شماره حساب هم برای شخصی غیر از همون دو نفر بود .

الان رضایت بنده اومده و پرونده بسته شده .

ایا میتونم زنگ بزنم پلیش بگم چرا بابت این 15 تون رسید به من نمیده ؟
ایا میتونم سر این دو نفر بخاطر اخاذی شکایت کنم ؟

تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
البته موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیق‌تری شوید