مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بیش از حد

سلام خسته نباشید
بنده چهارم برج نهم تاریخ قرارداد اجاره با صاحب مغازه تمام میشود و ایشان بزور میخواهند من را بیرون کنند ولی من قصد تخلیه مغازه را ندارم و ایشان به بهانه اینکه مغازه را اجاره داده اند میخواهند بنده را از مغازه بیرون کنند،من یک فقره چک تخلیه صد میلیون تومانی در دست ایشان دارم،آیا میتوانند من را بزور از مغازه بیرون کنند؟
ایا راه قانونی برای تمدید قرارداد وحود دارد؟
و چک تخلیه از پارسال ک مغازه رو اجاره کردم دستش دارم ولی دوباره توی این بکی قرارداد ک بصورت دستی نوشته شده است و دو نفر به عنوان شاهد آن زا امضا کرده اند و در قرار داد هم قید شده است ک در صورت عدم توافق مغازه رو باید بدون قید و شرط تحویل بدم
راهی داره ک من بتونم دوباره یکسال دیگه مغازه رو تمدید کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
امکان اقامه دادخواست تخلیه توسط موجر وجود خواهد داشت