مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساخت خانه

سلام. بند حدود 5سال پیش می خواستم خانه بسازم ولی بخاطر اینکه خودم نتونستم برم دنبال کارهای مجوز مادرم رفت کارهای مجوز و دریافت وام رو از بنیاد مسکن انجام داد ومن خانه ام رو ساختم و 2 سال میشه که در آن زندگی میکنم ولی مادرم متاسفانه سه هست که. رحمت خدا رفته..الان تکلیف خانه ای من چی میشه که پروانه اش بنام مادرم هست و قسط های بانکی شم خودم پرداخت میکنم چه هست ؟ لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است. درصورت اثبات ادعامشکلی برای شما بوجود نمی آید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما اسناد مالکیت داشته باشید شما مالک محسوب خواهید شد