مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات دختر بچه

سلام اساتید محترم ممنونم راهنمایی کنید حدود9 سال پیش با خانم صیغه نامه 20 ساله داشتم وکالت در فسخ صیغه عقد داشت بدون هیچ دلیلی یه طرفه عقد فسخ کرد وما عسل این صیغه موقت دختر بچه 4 ساله بود که تحت هیچ شرایطی زیر بار بچه نرفته وخودم اوردم تنهایی بزرگش کردم الان بعد 4 سال میخواهد بچه ببینه البته ماجرا اینه نه از طریق قانون اقدام کرده نه از طرف اشنا و... جهت ثبت نام دخترم در مدرسه مدیر مدرسه شما مادر خانم از من خواست بهشون دادم واز طریق مدرسه گفته میخواهم بیام دخترم ملاقات کنم وببینم ایا قانونی هست این کار اونم تو مدرسه جلو این همه دانش اموز غرور دختر بچه له کنه ومحیط مناسبی هست جهت ملاقات واز طرفی هرچقدر خود دختر بچه به مدیر ناظم ومعلم و‌... میگه دوست ندارم ببینم الان مدرسه وکارکنان ول کن نیستن حتی در کمال ... میگه یه هفته مهلت میدیم بری حضانت نامه دادگاه بیاری وگرنه حق داره بیاد بچه ببینه در صورتی واسه اقامه دعوا حضانت فقط 2 ماه طول میکشه حکم صادر بشه وبهترین راه چیه راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدون طرح دعوی ودستور دادگاه امکان ملاقات برای ایشان وجود ندارد.
از پرسنل مدرسه نیز بابت این تخلف میتوانید از طریق حراست آموزش پرورش طرح شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر
است مگر عدم صلاحیت مادر اثبات گردد
شما باید دادخواست سلب حضانت را مطرح نمایید