مشاوره حقوقی رایگان - امانت سیم کارت و شکایت کلاهبرداری

سلام من سیم کارت م به یکی از همکار هام دادم و بعد چند وقت بهم برگردوند و گفت سیم کارت قطع شده و نمیشه دیگه ازش استفاده کرد .. بعد پیگیری از اپراتور به هیچ نتیجه ای نرسید و بعد سه ماه برام ابلاغیه دادگاه اومد که کلاهبرداری انجام دادم و حساب یک بنده خدا خالی شده ... الان می‌خوام هم بی‌گناهی خودمو ثابت کنم هم از اون همکارم که سیم کارت دست ش بوده و این کار خلاف انجام داده شکایت کنم و به سزای عمل ش برسونم .. میشه لطفاً یک راه مناسب پیشنهاد کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک و مشاوره است. بایک وکیل مشورت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر ‌خدمات قضایی شکوائیه خیانت در امانت و سؤ استفاده را بر علیه همکارتان مطرح نمایید

در ‌مورد جرم کلاهبرداری مطرح شده بر علیه شما ، شما باید دلایل خود را به دادسرا ارائه نمایید