مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام دستم رفته لا دستگاه پرس و کارشناس مدیر کارخونه و مقصر دانسته الان کارفرما میخواد وکیل بگیره و بزنه سهل انگاری خودم می‌تونه ؟دستگاه سنسور نداشته و فیلم دوربینا هم پاک شده من نمیتونم اثبات کنم دستگاه اتوماتیک کار می‌کرده و دوستان دیگر هم دچار همچین آسیبی شدن
لطفا راهنمایی کنید الان ب من دیه تعلق میگیره یا خیر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت تایید کارشناس مبنی بر تقصیر کارفرما. دیه به شما تعلق میگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
موضوع کارشناسی خواهد شد و مقصر تعیین خواهد شد
و شما میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید