مشاوره حقوقی رایگان - سرایت آتش سوزی به خودرو

با سلام همسایه ما مبل و تشک و سایر وسایل قابل اشتعال خود را به مدت دو هفته در محیط پارکینگ رها کرده و مشغول نقاشی واحد خود بوده است مبل ها دچار آتش سوزی شده و در اثر سرایت آتش آن به خودرو بنده خسارت وارد می شود.در سند پارکینگ برای واحد بنده قید نشده و شفاها با رضایت یکی از همسایه ها در پارکینگ ایشان ماشین پارک بوده است از طرفی نه خودرو بیمه بدنه بوده و نه ساختمان بیمه آتش سوزی و علت آتش سوزی هم از طرف آتش نشانی مشخص نشده است.
آیا امکان مطالبه خسارت از همسایه که وسایلش دچار آتش سوزی شده است، می باشد؟
بنا بر کدام ماده و قانون این امکان می باشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
امکان اقامه شکایت و مطالبه خسارت وجود خواهد داشت