مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو ورثه با قیمت کارشناس دو سال قبل

کارشناسان محترم درود خدا بر شما
عرض کنم پدرم در سال 98 فوت کردند خودرو سواری سمند را بعد از انحصار ورثه و کارهای قانونی به عنوان حق مهریه (مادرمون فوت کردن و پدر همسر دیگر دارند ) توقیف کردیم قیمت پایه کارشناسی برای مزایده 120 م ت تعیین شد.تاریخ جلسه مزایده مصادف دوران کوید وقرنطینه بودوگویا مزایده ای نبود و این روال عادی باید سپری میشد و هیچ مشتری در جلسه نیامده
خواهر دوم نه عنوان مشتری بلکه جهت آگاهی از نتیجه مزایده در بیرون سالن منتظر بودند . ادعا کرده بعد از اعلام پایان مزایده برگه ای به او دادن که تو حق خرید داری و برگه به نام او زده شده
خودرو به پارکینگ میفرستن و بنده چند سال با آگهي فروش در سایت دیوار تلاش کردم خودرو را بفروشیم ولی خواهر سوم مانع میشد اردیبهشت 1402 مشتری به قیمت روز پیدا نمودم که پیگیر بودن قرار گرفتن کارشناس قیمت گذاری گذاشتم و لی متوجه شدم شش ماه پیش خواهر سوم من با پرداخت 13 تومن به اجرای احکام بدون حضور هیچ یک از ورثه خودرو ورثه را ترخیص کرده و به نام خودش پلاک عوض کرده ولی هیچ برگه تایید رصایت وراث نداشته و حتی می‌گوید سند هم به نام خودش خورده پرسش من این است که چطوری توانسته بدون اطلاع و عدم داشتن وکالت قانونی از من این روند را انجام داده آیا قانونی است.اگر تخلف نکرده چرا برای پرداخت سهم الارث من قانونی کاری نکرده ؟

کارشناس گرامی
1- عدم اطلاع رسانی تاریخ مزایده به ورثه قانونی
2- خرید خودرو از ورثه به قیمت کارشناسی شده دو سال قبل توسط یکی از وراث
3 -استفاده از مال ورثه ای به مدت 6 ماه بدون رضایت و اطلاع از ورثه
می‌تواند دلایلی موجهی برای مراجع قانونی باشد تا این معامله قانونی و به نرخ روز انجام شود ؟ منت بزارید بفرمایید راهی داره ؟ اجرای احکام برم یا دادسرا و چه خواسته ای مطرح کنم؟ به خدا دستم نیست بخواهم هزینه وکیل و مشاوره بدم خواهشا راهنمایی ام کنید
دو ورثه دیگر نمیدونم چطوری راضی شدند ؟ لطفا یک راهی نشونم بدید
چیکار کنم ؟ به مقدسات سوگند خودم یک زن سرپرست خانواده ام دو تا دختر دانشجوی حقوق. و پزشکی و اجاره نشینی فشار اقتصادی شدیدی برام داره
وکلای گرامی شما زبان عدل خدا بر زمین هستید بفرمایید چه کنم ؟!
سپاسمندم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع قابل پیگیری است. ونیازمند بررسی دقیق مدارک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی است