مشاوره حقوقی رایگان - فایل صوتی تهدید و توهین

با سلام وقت بخیر.
بنده به زن دایی خود فحاشی کرده ام که برای موارد زیر شکایت کرده:
تهدید بر ضرر نفسی شرفی و مالی
توهین به اشخاص عادی
قذف
صدای بنده رو ضبط کرده که بنده رو به تطبیق صدا خواهست در کلانتری و کارشناس گفت صدا تطبیق دارد.
جرم بنده چیست و بنده میتوانم انکار صدا شم با این حال که کارشناس صدا تایید کرده که بنده هستم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود خیر توهین وتهدید که مجازات می‌شید بهتر است گذشت شاکی را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نظر کارشناس معمولا برای قاضی ملاک است اما صدای ضبط شده نمیتواند دلیل کافی برای اثبات ادعا باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم تهدید در صورت اثبات ، مجازات حبس دارد
جرم قذف در صورت اثبات مجازات شلاق دارد
جرم توهین در صورت اثبات مجازات جزا نقدی یا شلاق دارد

شما لایحه دفاعیه تنظیم و ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات توهین از 6 میلیون تا 24 میلیون است و مجازات تهدید یا تا 74 شلاق تعزیری یا تا یک سال حبس است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نظر کارشناس ملاک است و شما نمی توانید صدای خود را انکار کنید.
صدای ضبط شده صرفا در حد اماره است و باید بتوانید موجب علم قاضی شود تا امکان اثبات جرم وجود داشته باشد.
امکان اینکه هم زمان به جرم توهین و قذف محکوم شوید وجود ندارد و فقط به یکی از آنها محکوم خواهید شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ت این جرم‌هایی که شما عنوان نموده‌اید شلاق می‌باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صدای ضبط شده حتی در صورت تایید کارشناس در حد اماره است نه دلیل تا قاضی بتواند علم و یقین پیدا کند که شما مجرم هستید. که بعد از این بستگی به نظر قاضی پرونده دارد با تایید کارشناس نمیتوانید انکار نمایید. توصیه می‌کنم جلب رضایت شاکی را نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت محکومیت به حبس و شلاق محکوم میشوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما دفتع کنید که اعمالی انجام داده شمارا تحریک به توهین و تهدید کرده
مجازات حبس و شلاق دارد دفاع کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست صلح کنید ورضایت بگیرید، درصورت اثبات ومحکومیت، جزای نقدی، شلاق وبعضا ممکن است حبس داشته باشد.