مشاوره حقوقی رایگان - اقرار بعد از انکار

با سلام بنده امروز در دادگاه با این که صدا ضبط شده صدای من بود انکار کردم ولی پشیمان هستم میتوانم فردا به دادگاه رفته و هر چه زود تر به قاضی اعتراف کنم البته اگر قاضی قبول کند تورو خدا راهنمایی کنید البته این هم میدونستم که صدا هم کارشناسی می‌شود اطلاع داشتم از این ولی باز هم نمیدونم چرا هول شدم و گفتم صدا من نیست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
ولی ممکن است به ضرر شما باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است واقعیت را به دادگاه اعلام دارید تا روند پرونده با اختلال مواجه نشود.