مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای رای توسط شهرداری

سلام وادب خداقوت بنده با گذشت بیش از 3سال در دیوان عدالت اداری شکایتی تنظیم کرده ام که در 4مرحله رای به تخریب ملک شخصی را گرفته ام دو مرحله طرف شکایت شهرداری بوده در شعبه بدوی وتجدید نظر رای قطعی شد و یک مرحله طرف شکایت شخص ثالث ورود کرد که در شعب بدوی وتجدید نظر رای تخریب قطعی گرفتم و با درخواست اجرای احکام شعبه 1 اجرای احکام ابلاغییه اجرای کامل مفاد دادنامه را به شهرداری داده ولیکن با گذشت 1ماه از مهلت مقرر تازه شهرداری با استفاده از اختیار فرا قانونی از دادستانی درخواست کرده که آیا امکان تخریب ملک آپارتمان در قسمت پیشروی غیر مجاز وجود دارد یا خیر در صورتی که در هر 4 مرحله آرای دیوان کارشناسان همگی به نفع ما رای داده وحتی کارشناس دیوان نیز تخریب را به رییس شعبه گزارش کرد ودر نهایت رای قطعی را صادر کردند
الان شعبه 1 اجرا مجدد مرحله دوم به شهرداری ابلاغ احضارییه فرستاده که بیان و توضیح بدن که پس از سپری شدن مهلت مقرر چرا رای را اجرا نمیکنن و این طرف ماجرا شهرداری هم با یک اقدام غیر قانونی کارشناس میخواهد بفرستد لطف میکنید راهنمایی کنید چکار میشه کرد وچه اتفاقی میافته که بعد گذشت این همه سال حقمون ازبین میرود یا خیر ممنون وسپاسگذارم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.