مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی

سلام کد ملی همسر سابق من مسدود شده من یه پسر 13ساله دارم که حضانتش با منه و برای تحصیل میخواد از کشور خارج بشه برای پاسپورت اقدام کردیم گفتن باید پدرش اجازه خروج از کشور بده در صورتی که فقط ده سال پیش یکبار پدرشو دیده و پدرش متواری هست و نمیدونیم کجاست .الان با توجه به پرونده و مسدود بودن کد ملی پدر ما چیکار میتونیم کنیم تا پاسپورت برای پسرم بگیرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به دادسرا واحد سرپرستی مراجعه و موضوع را بادادستان مطرح کنید.