مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کلاهبرداری از اموال دولتی

سلام 2نفراز کارگران شرکتی از جایگاه سوخت مبلغ 450میلیون تومن رو درچند مرحله که پول رو به فرددیگری میدادن واین فرد به جای اینکه پول را درجایگاه کاربرد به شماره حساب مادر کارمند روزانه کارت به کارت میکردواین دونفر فیش تکراری تحویل میدادن وفیش رو هم ازروی پرونده سرقت میکردن که مدرک برجانزارن وفیلم موجودهست توپرونده وبعد از بازپرسی پرونده به دادگاه رفت وامروز پیامک اومده پرونده دربازپرسی ثبت شده من وهمکاری به عنوان مطلع دردگاه حاضر شدیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مشاهدات واطلاعات خویش را می توانید بعنوان مطلع در دادگاه اعلام نمایید.